Sacred Body Awakening

Lichaamsgerichte training voor vrouwen

.

Van l.n.r: Linda, Anaiya, Karin (Anaiya is onze opleider in Sacred Body Awakening)

Deelnemers Sacred Body Awakening training okt ‘23


Deelnemers Sacred Body Awakening training okt '23

 


Deelnemers Sacred Body Awakening workshop Dageraadfestival sept '23

 


Deelnemers Sacred Body Awakening workshop Dageraadfestival sept '23

 

 

Deelnemers Sacred Body Awakening workshop Lorelei Vrouwenfestival juli '23

 

 

Deelnemers Sacred Body Awakening training mei '23

 

 

Deelnemers Sacred Body Awakening training apr '23 (Curaçao)

 

Deelnemers Sacred Body Awakening training maart '23.

Deelnemers Sacred Body Awakening training november '22

Deelnemers Sacred Body Awakening training november '22

Sacred Body Awakening Training

7 daagse training (1 week)

Welkom in de Tempel

Waar oude vrouwelijke wijsheid weer herinnerd mag worden. Waar je mag indalen naar dat deel in jezelf wat ‘weet’. Voorbij gedachten en waar de leegte begint.

De initiatie van het ontwaken van het heilige lichaam (Sacred Body Awakening) is waar een vrouw in direct contact komt met de onderliggende celniveau's die in haar lichaam zijn ingebed. Dit somatische, diepe, langzame proces zal haar openen voor kennis van spirituele mysteries, openbaring en extatische vrijheid. Deze lichamelijke wijsheid komt voort uit onze heilige oorsprong en bevrijdt ons van schaamte, schuld en onhandigheid. Samen, als kring van vrouwen, zullen we leren aanraken, ontsteken, klinken, kalmeren, ontladen, verzachten, verlichten en helen.

Een van de laatste vrouwen die deze leringen belichaamde, was Maria Magdalena. Ze kende de ‘manieren’ om het lichaam te openen voor de oerbron. Ze wist hoe ze van haar hele lichaam moest houden. Sacred Body Awakening troost de ziel, verzacht alles wat van binnen star is en zorgt voor het oprechte herstel van vertrouwen onder de vrouwen.

Deze reis van sensuele, somatische belichaming brengt ons in contact met onze onuitsprekelijke zuiverheid. De traagheid van de aanraking maakt de geest los, schudt ons masker af, verlevendigt ons heilige doel en maakt onze zielsherinneringen en reden om hier te zijn echt. Deze langverwachte vereniging van de innerlijke en uiterlijke delen van ons explodeert elk gevoel van dualiteit, terwijl we onze lichaamstaal ontwaken en ons tot een goddelijk wezen ontdekken.

Om echt vrij te komen van hebben we elkaar nodig om wat ligt opgeslagen in ons lichaam weer vrij te geven. Je openen naar het groter geheel van verbondenheid, helen, vertrouwen, liefde en overgave, dat alleen mogelijk is met een vrouw ~ vrouw verbinding.

Seksuele energie heeft veel minder met seks te maken dan je misschien denkt. We hebben vaak een beperkt idee van seksuele energie. Seksuele energie is de basis voor groei en leven. Zonder seksuele energie stopt het leven. Weer beschikking krijgen over jouw volledige seksuele energie, is beschikking krijgen over jouw (levens)kracht. Zo word je weer vitaal en vol leven, zoals het natuurlijk hoort.

In deze training intergreren wij ook een dag van Lillith & Eve (twee archetypische oervrouwen). Hoe staan Lilith & Eve symbool voor de vrouwelijke krachten die door ons heen komen en hoe kun jij je eigenheid en vurige kracht innemen, met een open hart in zachtheid.

Dit trainingsprogramma bereidt je voor op het ontvangen van de transmissie die Karin en Linda draagt. De puurheid, onschuld en vreugde van authentieke wijsheid zijn hun kenmerken. Tegen de tijd dat ze klaar zijn met jou, zul je een gepolijste vertegenwoordiger zijn van deze Ontwaakte Vrouwelijke Belichaming van Wijsheid.

Wat brengt jou deze training:

 • Verlang je naar inzichten en het vrijmaken van oude (beperkende) overtuigingen als vrouw?
 • Verlang je naar inzichten en het vrijmaken van oude (beperkende) overtuigingen ten aanzien van je lichaam?
 • Verlang jij naar een diepe verbinding met jezelf (en je partner)?
 • Verlang jij ernaar om onafhankelijk je leven te leiden?
 • Verlang jij naar je vrij voelen in je prachtige lichaam?
 • Verlang jij ernaar om je vrouwelijke kracht in te nemen in zachtheid?
 • Verlang je naar je te openen voor je wilde wijze vrouwelijke natuur?
 • Verlang jij ernaar je te openen voor jouw seksuele energie?
 • Verlang jij ernaar je seksuele energie te ‘containen’?
 • Verlang jij ernaar om de verbinding te herstellen met moeder aarde en een kanaal te zijn voor haar liefde?
 • Verlang jij naar je heilige tempel in ere herstellen?

We creëren met elkaar een heilige ruimte waar je wordt uitgenodigd door meditatie, sharings, dans, rituelen, Sacred Body Awakening, oefeningen uit Tantra voor vrouwen en de leringen van Maria Magdalena telkens een laag dieper af te dalen naar de diepste roerselen van je ziel.

Deze training is inclusief vol pension en overnachting in een houten bungalow met sauna en jaquzzi. Dit in een bosrijke omgeving waar je heerlijk tot rust kan komen.

Wil je meer informatie of aanmelden (voor een intake gesprek), kijk op agenda en neem dan contact met ons op.

Bron: Anaiya Sophia (onze opleider in Sacred Body Awakening)