Sacred Body Awakening

Lichaamsgerichte training voor vrouwen

Ervaring van Sandra

Een volle week bij Linda en Karin. Ik kwam aan met behoorlijk wat pijn, spanning en onrust in mijn lijf. Een patroon van zorg voor anderen en een overvol hoofd.
En de moed om het aan te kijken. Met weinig woorden en zachte bewegingen, strelingen en mededogen, met eerbied voor het kwetsbare en iets van de hardheid te laten oplossen. Te laten smelten. Weldadig en fijn.
Ook pittig. Verdriet, boosheid, angst, nijd en jaloezie kwamen langs. Het delen van mijn gevoelens en er bij aanwezig blijven, al vond ik dat soms kinderachtig of ongemakkelijk, bracht me meer acceptatie, liefde en zachtheid voor mijzelf. Het hele proces was goed en echt en ik voel een diepe dankbaarheid naar Karin en Linda en de andere vrouwen.

 

Ervaringen van deelnemers workshop Dageraadfestival

Bevrijdend, liefde, verbinding, vergeten weten, vrijheid, warmte, hier ben ik nooit eerder geweest, gezegend, verbonden, rust, diep aangeraakt, dit heb ik nog nooit eerder ervaren, godinnen liefde, zachtheid.

 

Ervaringen van deelnemers workshop Lorelei Vrouwenfestival

Rust, er moet niks, avontuur, zo fijn, ik ben diep aangeraakt, jullie doen echt belangrijk werk, dankjewel voor deze mogelijkheid, dankbaarheid, veiligheid, rijk, warmte, zacht, helend, ben nog nooit op deze manier aangeraakt, heilig, bevrijdend, stromend, voelend, verbindend, zich veilig voelen, ontspanning, gedragen door de groep, heiligheid was zo voelbaar.    bevrijdend, liefde, verbinding, vergeten weten, vrijheid, warmte, hier ben ik nooit eerder geweest, gezegend, verbonden, rust, diep aangeraakt, dit heb ik nog nooit eerder ervaren, godinnen liefde, zachtheid.

 

Ervaring van Merel

Lieve Linda en lieve Karin, "dit gebed is voor ons". Ons heilige vrouwelijke vrije lichaam. Onze energie, onze tempel. Ik voel zo'n grote dankjewel voor dit proces! Naar mezelf, naar jullie en naar de training. Dank voor jullie aanraking op zoveel vlakken. Zo puur, heilig en naar de kern. Dank voor het openstellen van jullie Zijn. Jullie vrijheid, vrouwelijkheid en kwetsbaarheid geeft mij toestemmimg dit ook te laten en te openen. Dank voor de natuurlijkheid die jullie hieraan geven en de veilige bedding die jullie creëren. Naakt op zo'n diep niveau, Jullie gaven al aan "op celniveau helen" en dat is 't. Jullie hebben me begeleid bij datgene waar mijn behoefte lag. "Zijn". Op een diepre niveau, ontspannen, ontladen, geven & ontvangen, ten diepste verbinden en hierin helen. Dank voor jullie afstemming, helemaalpersoonsgericht. Het meebewegenop datgene wat nodig was. Vooraf al én tijdens de training. Dank voor het doorpakken in het doorbreken wat doorbroken diende te worden. Voor de moed en eerlijkheid om mij (liefdevol en confronterend) te spiegelen. Daarnaast was het eigen (gasten)verblijf natuurlijk ontzettend fijn. Het eten overheerlijk en puur, faciliteiten zoals jacuzzi, sauna en dit alles midden in een magisch bos. Ik voel zoveel dankbaarheid, naar jullie, naar mezelf, het hele proces en de dynamiek die dit ondersteunde. Ik neem "deheiligheid" en "vertrekpunt-bij-mezelf" mee. Ik voel medoor de week zoveel ruimtelijke, zachter, geraakter en grootser-in-innerlijke-stilte. Dit gebed is voor ons in liefde.

 

Ervaring van Anny

Na vijf dagen training (Chi Kong oefeningen, geleide meditaties, ruimte voor het delen van ervaringen en massage oefeningen in een serie van constellaties) voel ik plotseling de kern van de training. Na 7 dagen training is het gevoel er helemaal. Mijn twijfels lossen op. Mijn oude vastgeroeste overtuigingen over het leven en de liefde, mijn snelle harde meningen over anderen en mezelf, en mijn opgedane krassen op mijn ziel (verwondingen die ik opgelopen heb tijdens het opgroeien, het leven) gaan aan het verschuiven, aan het bewegen, en er wordt iets dieps geraakt. Er is bereidheid om te veranderen. De vastheid in mijn lichaam verandert in een meer stromende energie, en ik voel heelheid in de liefde voor de ander en voor mezelf. Ik voel me zacht zijn tot op celniveau en genees van oude verwondingen.  Ik ben verbonden met de ander, durf krachtig te zijn in het geven en nemen van onvoorwaardelijke liefde en voel me helemaal open staan voor het leven. Ik leer hier de kunst van het leven: samenzijn, genieten, creëren en oprecht delen van wensen, behoeften, gevoelens en problemen met elkaar. In theorie weet je best dat je van jezelf mag houden, maar Karin en Linda laten je in deze cursus voelen hoe je dat in de praktijk mag en kan toelaten. In deze cursus leer je bewust te worden van je oude programmering  en krijg je handvaten om deze oude programma’s te transformeren naar stromende liefde. Karin en Linda tonen hun eigen kwetsbaarheden en laten zien hoe ze elkaar stimuleren en motiveren om datgene te doorleven waar ze op trainen: Sacred Body Awakening. Ik had de cursus voor geen goud willen missen. Eenmaal thuisgekomen, ontvang ik nog steeds steun van Karin en Linda om het geleerde toe te passen in het dagelijkse leven. De cursus is een begin, een eerste stap naar een nieuw leven: ik ben bewuster van mijn levensenergie, en mijn liefdesstroom en kan andere mensen daar van mee laten genieten.   

 

Ervaring van Claudia

Super gaaf weekend gehad na thuiskomst van training zeg!!! Mijn partner staat heel dichtbij, is heel open en nieuwsgierig naar mijn ervaringen.
Toen ik thuis kwam was ik heel zacht en hij was verlegen bij mij. Mooi hoe ik kan ervaren hoe het werkt dat mijn eigen energie weer anders trilt. Ik heb al vaker hierop gewerkt en nu met jullie training weer een andere laag aangeraakt. De leegte opgevuld die daar zat. Ik vertrekt nu vanuit een ander punt, mijn hart.
De vertraging van de hele week en jullie aanwezigheid geeft mij nog steeds rust. Ik voel mij heel rustig en veel bewuster in mijn lijf, en voel mijn schoonheid weer.
Wat een amazing transformatie.
Veel liefs en bedankt voor alles lieve Sisters! 💓
 

Ervaring van Gemma

De week vloog voorbij…intens en verbindend. Vanuit liefde en respect voor een ieders veiligheid, voelde ik mij uitgenodigd en heel welkom om mijzelf te laten zien, horen en tonen. De heiligheid van het lichaam te ervaren, beleven en weer te her-inneren. Daar kwam ik voor en heb ik helemaal mogen “innemen”: mijn eigen natuurlijke- en sexuele levensstroom waarin alles mocht zijn op liefdevolle wijze in puurheid en heiligheid. Ik voel mij ten diepste geraakt en aangeraakt, in mijzelf en met mijn deelgenoten. Op integere, kundige en liefdevolle wijze, hebben Karin en Linda ons door deze Sacred Body Awakening training heen geloodst. Dank jullie wel, dit smaakt naar meer.

 

Ervaring van Mariette

Deelnemem aam de Sacred Body Awakening week was een geschenk aan mezelf. Mij even helemaal onderdompelen met gelijk gestemde vrouwen. Om van daaruit alle veiligheid en heiligheid nog meer in ontspanning en verbinding met mij te kunnen zakken. Deze dagen heb ik de wijsheid van mijn lichaam laten spreken en heb ik veel mogen voelen en ervaren. Liefdevol en confronterend zijn er diep in mij delen wakker gemaakt en die ik heb aangekeken, omarmt en daarmee geheeld. De zachte krachtige levensenergie stroomt voelbaar en golft door mijn lief. Zij laat mij weten wie ik tendiepste ben, beyond...ther is so much magnificence! Mijn cadeau aan mijzelf heb ik uitgepakt, een groots en prachtig cadeau. I feel the real love, feel the home that I live in. Grote dank aan Karin en Linda voor deze mooie en diepe ervaring en jullie spot-on begeleiding en geweldige ervaring.

 

Ervaring van Annette

Glimlach. Vertrouwen. Vreugde. Ontwikkeling. Beweging. Aandacht. Intens. Verbinding. Toegewijd. Waardevol. Ontvangen. Geven. Delen. Bewustzijn. Innerlijk zachte kracht. Autonomie. Kleine en grote stappen. Zorgvulidg. Levensstroom. Sunshine. Turquoise. Salsa, Genieten. New Beginnings. Lifechanging. Gouden randje. Dankbaar. Forever in my heart.

 

Ervaring van Lilli

Deze Sacred Body Awakening training heeft mij inzichten gebracht en ik voel me dankbaar dat ik deze week heb mogen ervaren. Karin en Linda stralen veiligheid uit waardoor ik mijn hart meer heb kunnen openen. Zij luisteren zonder oordeel en voelen goed aan waar in het moment behoefte aan is. Ik heb deze week volop genoten van de pure liefde en zachtheid waarmee de oefeningen werden uitgevoerd. Daarnaast voelde ik me erg gesteund door de aanwezige vrouwelijke energie. Hier kan ik nog steeds kracht uithalen.

 

Ervaring van Lizette

De 7 daagse Sacred Body Awakening was een onderdompelen in puur zijn. Door de liefdevolle ondersteuning van Karin en Linda, hun aanmoediging, uitnodigingen en hun wijsheid kon ik mezelf toestaan weer terug voor mezelf te kiezen.Onder ogen te zien waar ik mezelf als vrouw verlaten had, waardoor ik was gaan verharden en mijn vrouwelijke energie niet meer volledig kon stromen. Een week van uitdagingen, inzichten, zelfacceptatie, nieuwe uitdagingen en groei. Het brengt me meer levensvreugde en stroming nu ik meer in mijn midden blijf en uitspreek wat in me leeft, zonder schaamte of schuld, het heeft mijn mind verlaten en ik, ik ben meer terug in mijn voelen. Daarnaast voel ik ook de steun en de krachtige energie van de andere aanwezige vrouwen. Dankbaar voor deze bijzondere ontmoetingen in liefde.

 

Ervaring van Lieve

De warme en dragende kracht van Karin en Linda is enorm helend. Ze nemen de tijd, voelen aan en geven inspiratie die aanspoort om de kracht van vrouwelijkheid (nog) meer te verwelkomen. Ook de locatie van de workshop is prachtig, midden in de natuur. Ik voelde me zo gedragen, zo welkom, zo ontvangen, zo veilig. Dat was precies wat ik nodig had op dat moment. Gun jezelf dit enorme cadeau van de Lilith & Eve workshop!

 

Ervaring van Monique (uitgebreid)

Ik voelde me vanaf het allereerste moment al super welkom en veilig in het mooie liefdevolle huis van Linda midden in de natuur.Ik werd zo liefdevol en welkom ontvangen. De hele week zijn wij liefdevol begeleid in de proccessen die wij doorlopen hebben en met wij bedoel ik de 2 andere vrouwen die bij mij aansloten. Het is bijna moeilijk in woorden uit te drukken, omdat het vooral op het woord ‘ervaren’ neerkomt!. Wat er zoal aan bod komt is qi qong, meditaties, deelrondes, en liefdevolle aanraking en respect voor jou heilige tempel ( je eigen lichaam). Ik wil graag vanuit mijn hart en gevoel zeggen; vrouwen die open staan voor transformatie, open staan voor diepe connectie met zichzelf te willen ervaren, uit hun comfortzone durven te stappen én naar stukken kijken die ze niet altijd makkelijk hebben gevonden uit te nodigen deze 7 daagse training te volgen. Alles kan zich openen en vrij komen omdat het een 7 daagse training is. Op deze manier ga je voorbij het oordeel van het hoofd. Items die worden aangeboden willen ervaren worden. Door de 7 daagse training ga je net voorbij, dat stukje wat je vasthoudt zodat je meer kunt gaan openen. Ik ben persoonlijk zelf Linda en Karin erg dankbaar en ook mezelf dat ik deze reis mezelf heb gegund. Ik heb hier weer diepe connectie kunnen voelen met m’n vrouw zijn en mijn buik die verbonden is met moeder aarde. Ik voelde me rustiger en ik kan na jaren lang ervaringen te hebben opgedaan deze stukken erkennen en transformeren. Ik kan mezelf nu aankijken in de spiegel en van mijn buik houden, vasthouden en dankbaar zijn, dat ik zo’n mooi lichaam heb dat mij draagt hier op aarde. Grote transformatie kan degelijk plaatsvinden en daar geloof ik in omdat ik het ervaar bij mezelf. Het is de vraag aan jezelf in waarheid; wil ik mezelf open en ben ik bereid dit pad te doorlopen?. Zo ja, dan ga je een groot stuk bevrijding voelen. Omdat je de keuze al durft te maken om in te gaan dalen in je vrouw zijn. Voorbeeld van één van m’n grootste transformatie: Na deze week voel ik een verschuiving in mij in relatie met m’n partner. We hebben samen al een hele fijne en sterke relatie en na deze week ziet mijn partner ook dat ik mezelf en mijn buik accepteer met de liefde die ik voor mezelf heb. Ik ervaar voor het eerst na jaren, dat ik me volledig ontspannen voel bij een mannen energie zonder dat ik onbewust m’n lichaam aanspan bij aanrakingen. Nu is alles zacht en volledig rustig. Ik ben hier blij om voor mezelf, maar ook voor m’n partner want hij accepteert mij ook volledig en nu kan ik dat ook voelen. De ladingen van vorige ervaringen zijn er af gevallen. Gedurende de hele reis wordt je fijn en liefdevol begeleid zonder oordeel!. Linda en Karin zijn bijzondere en mooie vrouwen ik ben hun diep dankbaar!. Ze hebben veel wijsheden in zich waardoor ze met hun openheid en kwetsbaarheid en echt mega veel kracht! vrouwen echt kunnen begeleiden en laten zien dat ons vrouwen energie de basis is. Als deze energie hersteld is en in balans komt kun je als vrouw weer gaan ontvangen. Energetisch zal je partner dit ook voelen en ervaren na deze week. Je voelt en ervaart dat je als vrouw ook de mogelijkheid hebt je gevoel aan te geven, je grenzen in te zien. Dit alles vanuit rust, respect en bewust met zelfliefde gedaan mag worden en dat we als vrouwen ook gaan vetrouwen op de mannen wereld. Ook al zijn er soms ervaringen in verleden opgedaan. Als wij gaan gronden in ons vrouw zijn kunnen wij ons zelf helpen en ook onze mannen. Door te kunnen aarden, te leren ontvangen, zachter te worden, te voelen en te ervaren. Als je bereid bent zo een trainingsweek aan te gaan zul je in een klein groepje vrouwen terecht komen die een krachtige vrouwen cirkel vormen waar je je compleet veilig en gedragen voelt. Mocht deze training op je pad komen, voel je en ervaar je van binnen ook het verlangen je vrouw zijn in balans te brengen en jezelf lief te hebben? Dan raad ik je deze training vanuit mijn hart en innerlijke waarheid aan zodat de vrouwen cirkel nog groter en ruimer kan groeien. Veel liefs.

Ervaring van Inge

Ik lach meer, voel me vrolijk, maak weer grapjes en loop zingend rond. Mijn vroegere speelsheid is er weer. Er is een nieuw luikje (eigen) liefde open gegaan. Samen met een grotere zachtheid, aangeraakte heiligheid en doorvoelde waardigheid, voel ik me herboren in mijn leven staan, met meer energie. Brokken verharding en verdriet zijn weggevallen. Mijn grootste pijnpunt in mijn leven voelt als getransformeerd. Deze week heeft zo veel betekend voor me. Linda en Karin begeleiden zo liefdevol, oprecht en authentiek. Ik voelde meteen, en terecht, een groot vertrouwen. Hun feedback, en sacred tools, zorgden voor mirakels! Een leven gevende en levensveranderende week!

 

Ervaring van Monique

Ik ben dankbaar voor deze Sacred Body Awakening week en ik voel eindelijk na jaren acceptatie van mijn lichaam en dat ik me er ook in kan ontspannen. Ik heb niet meer de drang om m’n lichaam te verstoppen, ik ben juist iedere dag dankbaar, blij en liefdevol voor mijn lichaam. Ik keur mijn buik niet meer af en durf haar aan nu aan te raken en te accepteren, dat is voor mij echt een grote transformatie!
Wat ik hier ook graag wil delen;
Ik voel ook dieper connectie met mezelf en ik kan voelen bij mezelf waar ik me prettig bij voel en m’n grenzen aangeven. Ik ben jaren hierover heen gegeaan waardoor ik niet meer wist wat grenzen aangeven was en dat ik die tool en dat gevoel nu duidelijk terug heb gekregen voel ik me erg dankbaar voor. Bedankt dat jij, en Karin mij uit m’n comfortzone hielpen en mij hebben begeleid, door stukken heen waar ik jaren niet naar durfde te kijken. Veel liefs.

 

Ervaring van Willy

Lieve Karin en Linda,
Heel veel dankbaarheid voor deze verdiepende week ❣️
Door jullie liefdevolle aandacht durfde ik door processen heen te gaan.
Ik voel mijn zachte kracht en liefde voor mijn lichaam, mede door de zorgvuldige opbouw van de week, de fijne plek en de liefdevolle energie ❣️
Dankjewel!

 

Ervaring van Fleur

Ik heb de Sacred Body Awakening training gevolgd bij Linda en Karin. Als begeleiders die samenwerken, hebben ze een heel speciale verbinding en ik voelde echt dat ik de vruchten plukte van het samenwerken met zulke geweldige vrouwen. Ik kan de ervaring die ik tijdens de workshop had alleen maar beschrijven als de meest nabije uitdrukking van pure liefde die ik ooit heb gevoeld. En dat kan geen gemakkelijke taak zijn geweest, want ik was uitgeput aangekomen, denkend dat het leven zo'n worsteling was. Karin en Linda zorgden ervoor dat ik me extreem veilig voelde, zodat ik snel alle onhandigheid die ik aanvankelijk had gevoeld verloor. Door hun meesterschap leerde ik mijn hart te openen op een manier die ik nog nooit eerder had gekund. Ik kan jullie niet genoeg bedanken Karin en Linda.

 

Ervaring van Sascha

Ik woonde de training Sacred Body Awakening bij waarin ik oprechte liefde kreeg en met zorg werd behandeld. Het soort liefde waardoor je je veilig genoeg voelt om zelfs die angsten en pijn uit het verleden los te laten waarvan je je niet bewust was. Het soort liefde waarvan je weet en voelt dat de bedoeling van de gevers is om te genezen. Het soort liefde waardoor je je sterk en verfrist voelt. Het nam me mee op een reis naar het verleden... Ik zag waar ik moest rouwen, waar ik moest loslaten, waar ik moest accepteren en tenslotte waar ik toekomstige grenzen moest creëren. Het activeerde ook al mijn chakra's. Dit alles was mijn verrassend mooie, betraande ervaring. Dankjewel Linda en Karin